The Phone Game

Jullie staan of zitten met elkaar in een gezellig grand café in Eindhoven centrum en nuttigen een heerlijke lunch, high tea of een drankje. Iedereen vraagt zich af wat ze nu eigenlijk gaan doen, of is dit het…ineens gaat de telefoon echter af van een deelnemer. Een mysterieus persoon aan de andere kant van de telefoon meldt dat er ergens in de stad een prijzenpot te verdienen is. De deelnemer wordt geacht aan de bar verdere instructies te halen. Het spel begint….

In deze leuke en spannende Phone game staat de GSM centraal, en specifiek Whatsapp. Na het telefoontje wordt al snel duidelijk, na het lezen van de instructies, dat in 2 of meer teams gestreden gaat worden op de prijzenpot. Ergens in de stad bevindt zich Mr. of Ms. X. Hij of zij zal verdere instructies geven, zodat jullie steeds meer de eindlocatie kunnen vinden van hem of haar. Het team dat als eerste Mr. of Ms. X vindt, wint de prijzenpot!

Elk team zal verschillende opdrachten, puzzels en vragen moeten oplossen. Het team zal haar creativiteit moeten gebruiken en flink moeten samenwerken. Alleen dan vind je de prijzenpot.

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?