Tandem Puzzeltour

De tandem puzzel tour Eindhoven is hilarisch, relaxed en uiteraard met een competitie element erin. We starten in Eindhoven waar de tandems en onze begeleiding voor jullie klaar staan. We verdelen de groep in 2 teams, of als de groep groter dan 15 deelnemers is mogelijk in meer teams. Elk team krijgt een opdrachten map van ons mee. Hierin een cryptische puzzelroute, een bucketlist en diverse puzzels. Het doel van het team is nu om de route correct af te fietsen en zo veel mogelijk opdrachten, vragen en puzzels correct uit te voeren.

Het leuke aan deze tour is dat de deelnemers achterop de tandems niet kunnen sturen. Zij zullen tijdens de tour juist goed moeten opletten voor de puzzel opdracht en andere opdrachten, en zijn tevens een belangrijke navigator voor het team. Verdeel je taken in je team dus nauwkeurig! Elke deelnemer achterop zal een opdrachten vel ontvangen er informatie.

Optioneel is een gezamenlijk stop onderweg voor een drankje mogelijk. Wij hebben de route zo opgemaakt, dat de 2 of meer teams elkaar onderweg kunnen ontmoeten bij een gezellig café.

Opties:

 • Als jullie met eigen fietsen deze tour willen doen, is dat mogelijk. Houd dan rekening met het verkeer en dat jullie geregeld moeten stoppen om het volgende routepunt te bepalen. Net zoals het niet toegestaan is met Smartphone tegelijk te fietsen, is het ook niet mogelijk om met opdrachtenblad te fietsen. Keuze is aan jullie.
 • Tegen meerprijs kunnen wij de opdrachten map vervangen voor een iPad. Per team zal dan 1 deelnemer achterop de iPad vasthouden (frequent rouleren in het team dan). Voordeel van een iPad is dat alles online plaatsvindt, zowel de navigatie route als alle opdrachten, foto momenten, puzzels en vragen. Het is dan ook innovatieve keuze, want jullie houden met de iPad continue contact met het andere team. Immers kunnen jullie met hen dan chatten, en ook cheaten en zie je de realtime score van het andere team. Misschien staan zij ineens op 150 punten en jullie nog op 100 punten. Even gas geven dan!

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

 • Boek deze activiteit inclusief tandemhuur voor een vaste prijs voor € 500 inclusief btw tot en met 15 personen
 • We gaan hiervoor 2 teams formeren
 • Indien jullie met meer personen zijn, betaal je ter plaatse €250 / team extra (en is dan inclusief tandemhuur). Check voor meer informatie over het aantal personen en prijzen deze link.

Meer/minderprijzen:

 • Als jullie zelf met fietsen komen, dan is de puzzel tour ook te boeken voor € 375 inclusief btw tot en met 15 personen
 • We gaan hiervoor 2 teams formeren
 • Indien jullie met meer personen zijn, betaal je ter plaatse €25 / persoon extra
 • Kies voor een 9,7″ iPad in plaats van een opdrachten map. Meerprijs €75 inclusief btw per team.

Verder:

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?