Strijp-S Creative Challenge

Strijp-S het creatieve hart van Eindhoven! Ga met je team op pad te Strijp-S en omgeving en tracht zo veel mogelijk van de ruim 60 opdrachten af te werken in de afgesproken tijd. De Strijp-S Creative Challenge is informatief maar ook hilarisch, je team dient creatief, inventief en goed samen te werken. Wellicht is die ene opdracht juist voor de vrijgezel geschikt, maar die andere opdracht voor jullie betweter of leider in het team. Maar er zullen ook een groot aantal puzzels opgelost en vragen beantwoord moeten worden over Strijp-S, haar omgeving (Evoluon en Philips Stadion) en bijvoorbeeld oud Philips historie. Jullie bepalen in het team welke opdrachten en vragen gedaan worden, het team dat uiteindelijk de meeste punten heeft gescoord wint de prijs.

De communicatie in dit spel is middels Whatsapp. Onze begeleiding ontvangt per team continue antwoorden, foto’s en filmpjes binnen, en beoordeelt deze. Zijn ze akkoord, dan worden punten toegekend. Het leuke aan dit spel is dat er veel leuke foto momenten ontstaan, wat later tijdens de bruiloft nog getoond of als presentje verstrekt kan worden.

Tip: in geval jullie met een relatief kleine groep zijn, is het mogelijk om als 1 team deel te nemen aan dit spel. Dit wordt vast en zeker een gezellige middag met elkaar!

Top: De ruim 60 opdrachten (bestaande uit foto/film momenten, puzzels en vragen) kunnen wij ook op een iPad meegeven (ipv een opdrachten map). De communicatie, navigatie en opdrachten zijn dan op 1 scherm, realtime. Voordeel is dan tevens dat je ziet hoe de score verloop is van de andere team(s), en jullie kunnen ook chatten en cheaten met hen.

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie (aanbieding)

 • Boek deze activiteit voor een vaste prijs voor € 300 inclusief btw tot en met 12 personen
 • We gaan hiervoor 2 teams formeren. Op verzoek is dit spel ook met 1 team te spelen.
 • Indien jullie met meer personen zijn, betaal je ter plaatse €150 / team extra. Check voor meer informatie over het aantal personen en prijzen deze link.
 • In plaats van een opdrachten map (opdrachten en communicatie dan per Whatsapp) kun je ook een 9,7″ iPad van ons krijgen. Alles wordt dan op die iPad realtime gespeeld. De meerprijs bedraagt €75 per iPad / team.
 • Boek eventueel een tweede activiteit extra, en pak combi korting! Zie informatie hier.
 • De duur van deze activiteit is circa 2 tot 2,5 uur. Check hier onze link voor meer informatie over de tijden en opties.
 • Wilt u definitief reserveren? Lees dan hier hoe u kunt boeken en wat de betaal condities en betaal mogelijkheden zijn.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden en lees onderaan onze website ook meer over de bruikleen van onze materialen, verzekeringen en veiligheid.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?