Streetgolf Eindhoven

Citygolf of Streetgolf is de nieuwste rage in Eindhoven. Met clubs, afslag mat en balletje lopen jullie door de straten van centrum Eindhoven of Strijp-S en tracht je in zo min mogelijk slagen de diverse holes parcours af te lopen.

Deze leuke (teambuilding) golf variant heeft bijna dezelfde uitgangspunten als normale golf. In dit geval speel je niet individueel op een golfbaan maar in een team in de stad en strijd je bovendien tegen andere teams. Je krijgt van ons een ijzer en putter mee, maar omdat we in de stad zijn een soft balletje (wel zo veilig). Je doel is niet de hole op de green, maar een uniek object waar je softbal bij moet komen. Je zult opmerken dat streetgolf super leuk is, veel variatie kent en lastige parcours kent. Daar waar je normaal op een golfbaan te maken hebt met diverse flora en bunkers, zul je in de stad veel meer obstakels tegen komen.

Onze begeleiding vangt jullie op, en legt de regels verder uit. Na de teamindeling ga je op pad, na circa 1,5 tot 2 uur zullen we zien welk team de minste slagen heeft geslagen. Voor dit team hebben wij natuurlijk een leuke prijs!

Overweeg je deze activiteit te boeken? 

Prijzen en overige informatie

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?