Sneeuwspelen

Op de sneeuwbanen in Nederland kun je heerlijk skiën en snowboarden. Maar deze sneeuwbanen kunnen ook afgehuurd worden voor de te gekke en hilarische sneeuwspelen. Tijdens de sneeuwspelen ga je met je vrienden de strijd aan. Onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs gaan jullie in competitievorm verschillende teamspellen doen. Na het ontvangst door onze instructeurs krijgen jullie snowboots van de sneeuwbaan. Dus snel jas aan, muts op, handschoenen aan en de sneeuwpret kan beginnen. Op de sneeuwbaan worden de teams gemaakt en gaan zij de strijd met elkaar aan in een aantal van de onderstaande onderdelen. Afhankelijk van de grootte van de groep, capaciteit op de sneeuwbaan en tijdsduur bepalen we het exact aantal sneeuwspelen. Naast Montana komen wij ook geregeld bij SnowWorld.

 • Ringsteken: Glij met een mega frisbee naar beneden en prik zoveel mogelijk ringen op je weg. Helpen je collega’s wel goed genoeg?
 • Human snow bowling: Op een slee dien je tien kegels omver te gooien. Je collega’s duwen je af. Durf jij het aan?
 • Fun curling on snow: Laat de curling stenen zo dicht mogelijk bij het centrum glijden. Bepalen jullie wel de juiste hoogte en snelheid?
 • Sneeuwblindheid spel: Je collega heeft iets te lang in de zon gekeken en is blind…jullie moeten hem of haar helpen de juiste voorwerpen te vinden. Hilariteit gegarandeerd, communicatie en leiderschap staan centraal.
 • Estafette Einstein spel: Tijdens deze hilarische race gaan alle teams op een mega frisbee en of band naar beneden. Eenmaal beneden ontvangen zij een winterse vraag, die het team correct moet beantwoorden. Wie speelt efficiënt, slim en tactisch?

Uiteindelijk worden de Sneeuwspelen met de prijsuitreiking afgesloten en kan iedereen opwarmen onder het genot van een warme chocolademelk of glühwein.

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?