Slaap mogelijkheden

Geregeld krijgen wij de vraag waar te slapen in Eindhoven en of wij deze accommodatie kunnen boeken. Helaas verzorgen wij het laatste niet, jullie zullen zelf op eigen naam de accommodatie dienen te boeken en betalen. Hieronder zetten wij wel de verschillende mogelijkheden op een ruim (niet uitputtend). Verder een dikke tip vanuit ons: Boek op tijd en eventueel in subgroepjes.

Hostel / backpackers / budget

Hotels

Eindhoven centrum en omstreken kent ruim 25 hotels. Wij adviseren je om een hotel rechtstreeks te benaderen en/of op de volgende websites te kijken en boeken: Bookings.com en Trivago.nl

Groepsaccommodaties

Eindhoven centrum en de directe omgeving kent geen groepsaccommodatie. Echter in de naastliggende dorpjes en gemeenten zoals Bladel, Oirschot,  Eersel, Valkenswaard (vooral ten zuiden van Eindhoven) zijn er wel enkele groepsaccommodaties. Eventueel is ook een bungalowpark te overwegen. Hieronder vind je een aantal websites, check eventueel ook bij een plaatselijke VVV voor mogelijkheden!

https://www.groepsaccommodatie-info.nl
https://www.groepsaccommodatie.nl
https://www.bungalowparkoverzicht.nl

Mocht je een accommodatie gevonden hebben, houdt dan rekening met eventuele meerkosten als ontbijt, parkeren en toeristenbelasting.