Tijden en opties

De meeste vrijgezellenfeesten vinden op zaterdag plaats. Overweeg eventueel een vrijdag einde middag/avond of een zondag? Je hebt dan gegarandeerd meer keuzes en vrijdagavond is super leuk in Eindhoven stad, en zondag is de binnenstad sowieso ook geopend. Hoe dan ook gelden de volgende condities bij ons.

  • Wij plaatsen helaas geen opties voor vrijgezellen uitjes, hooguit voor 24 uur als een laatste afstemming nodig is. Dit komt omdat bij ons elke zaterdag volle bak is, en wie het eerst komt, het eerst maalt.
  • Dit betekent ook dat als jullie willen boeken, en wij bevestigen dit, dat je ook gegarandeerd er van uit kan gaan dat het uitje doorgaat. Dat is onze belofte. Wij weten dat andere bureaus hier anders mee omgaan, net hoe de boekingen binnen komen.
  • De tijden zijn indicatie tijden en kunnen altijd met circa een 1/2 uur verschuiven. Houd hier te allen tijde rekening mee. Dus als wij bevestigen dat jullie van 14.00-16.30 uur het uitje hebben, dan kan het voorkomen dat wij minimaal 3 dagen vooraf bepalen dat het alsnog van 13.30-16.00 uur of 14.30-17.00 uur wordt.