Levend Stratego

Twee kampen, twee vlaggen….de strijd kan beginnen! Wie kent het spelletje Stratego niet, tracht met je leger en een dosis strategie de vlag van de ander te veroveren. Het leuke is dat je dit spel nu ook bij ons kan boeken buiten in de natuur, in Levend Stratego!

Na de introductie door onze begeleiding, zullen we 2 kampen (legers) gaan formeren. Deze activiteit bestaat vervolgens uit twee fases. Fase één staat in het teken van rangen verdienen. In verschillende proeven moet je trachten met je kamp zo veel mogelijk rangen als de generaal, maarschalk, spion en meerdere mineurs en bommen te verdienen. De balans wordt opgemaakt en elk kamp vertrekt naar zijn of haar territorium. De vlag wordt verstopt en fase 2 gaat van start, de strijd kan nu ook echt losbarsten! Welk leger speelt slim, overlegt goed en heeft een strategie? We zullen het meemaken in Levend Stratego!

Locaties

 1. Lekker centraal; te Strijp-S Eindhoven in Urban Levend Stratego. Ideaal als je met openbaar vervoer in plaats van met auto’s wilt komen. Strijp-S ligt op 10 minuten loop afstand van het centrum af, tevens is op Strijp-S een gezellige vershal en brouwerij beschikbaar, waar jullie na afloop kunnen borrelen en eten. Overwegen tevens waard; goedkoop overnachten bij Blue Color hotel op Strijp-S.
 2. In stadspark Philips de Jonghpark, een uniek en groot stadspark met voldoende beschutting (bomen en bosjes). Per openbaar vervoer ook goed bereikbaar (vanaf Strijp-S station in 10 minuten lopen bereikbaar).
 3. In de bossen; te Waalre bij Hut van Mie Pils per auto bereikbaar. Deze unieke locatie midden in de bossen, geeft natuurlijk een extra Levend Stratego tintje. Hut van mie pils zorgt graag voor jullie natje en droogje.

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

 • Boek deze activiteit voor een vaste prijs voor € 500 inclusief btw tot en met 15 personen
 • We gaan hiervoor 2 kampen formeren
 • Indien jullie met meer personen zijn, betaal je ter plaatse €30 / persoon extra. In principe behouden we 2 kampen, die kunnen namelijk oplopen tot groepsgrootte van 30 / kamp. Check voor meer informatie over het aantal personen en prijzen deze link.
 • Boek eventueel een tweede activiteit extra, en pak combi korting! Zie informatie hier.
 • De duur van deze activiteit is circa 2 tot 2,5 uur. Check hier onze link voor meer informatie over de tijden en opties.
 • Wilt u definitief reserveren? Lees dan hier hoe u kunt boeken en wat de betaal condities en betaal mogelijkheden zijn.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden en lees onderaan onze website ook meer over de bruikleen van onze materialen, verzekeringen en veiligheid.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?