IJsspelen

Begeef je op glad ijs tijdens onzee IJsspelen! In teams ga je de competitie aan met je vrienden tijdens verschillende spelonderdelen op het ijs. Voordat we het ijs opgaan krijg je uitleg, worden de teams gemaakt en krijg je snowsteps van ons (spikes onder je eigen platte schoenen). Vervolgens muts op, jas en handschoenen aan en laat de ijspret en teambuilding beginnen! In totaal speelt elk team 3 tot 6 (afhankelijk van ijshuur tijd en groepsgrootte) van de volgende spellen:

 • Human Icebowling: De ingrediënten: slee, kegels en een persoon. Schuif je collega op slee richting de kegels en ga voor een strike!
 • Human Curling op Tubes: Curling met levende curling stenen! Duw je collega op een mega rubberband zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis. Spelen jullie tactisch?
 • Rodelslalom on Ice (prikslee slalom, niet op elke ijsbaan mogelijk): Prik jezelf zo snel mogelijk naar de overwinning. Je zit op een slee en krijgt 2 prikstokken, ben jij sneller dan je concurrent?
 • Jeu d´Ice: Jeu d’ boules maar dan met een stick en pucks. Wie schuift de puck het dichts mogelijk bij de but? Ideaal spel voor jong en oud!
 • Fun Curling beleving: Veeg onze stenen zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis, welke steen ligt het meest midden en pakt de punt. Voor een uitgebreide workshop en technieken, boek dan een fun curling workshop voor een uur.
 • IJsstok schieten (niet op elke ijsbaan beschikbaar); Dit spel wordt wel eens verward met Curling. Echter hier gooi je onderhands (zoals bowling) de ijsstok naar het huis. Er wordt ook niet geveegd, omdat de ijsstokken met flinke snelheid kunnen aankomen en juist trachten andere ijsstokken te ketsen.
 • Einstein quiz; een mini quiz van 20 pittige winterse vragen, waarin het team tracht in de beperkte tijd zoveel mogelijk goede antwoorden te verstrekken.

Aan het einde van de IJsspelen gaan we het ijs af en verzorgen wij een leuke prijsuitreiking. Wie mag zich ‘Koning van de IJsspelen‘ noemen? Ook kun je je dan even opwarmen onder het genot van een warme chocomel of een lekkere glühwein.

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

De volgende prijzen gelden voor 1 uur op het ijs.

Prijzen te ijssportcentrum Eindhoven (9% btw)

Prijzen te ijsbaan Den Bosch, Nijmegen en Tilburg (9% btw)

Prijzen te ijsbaan Utrecht, Geleen en Breda exclusief (9% btw)

Overige prijzen zoals te ijsbaan Haarlem, Deventer, Dordrecht en anderen vanaf 20 personen op aanvraag. 

De prijs is onder voorbehoud van de mogelijkheid tot ijshuur. Naast 1 uur of 1,5 op het ijs, moet u er rekening mee houden dat de introductie en prijsuitreiking samen circa 20 a 30 minuten extra duren. De prijs is verder inclusief ijsbaanhuur en entreekosten tot het ijssport complex. Indien gewenst kunt u nog recreatief gaan schaatsen, mits de ijsbaan open is. Diverse soorten schaatsen zijn op de locatie te huur vanaf €5,00 per paar. Overige ijsbanen in NL en BE zoals Valkenswaard, Dordrecht, Twente, Lommel, Turnhout op aanvraag.

Wij adviseren maximaal 1,5 uur op het ijs te staan met grotere groepen vanaf 25 a 30 personen (onder de 25 mag natuurlijk ook voor de genoemde meerprijs van €350). Vanaf 65 personen en meer krijgt u ½ uur extra op het ijs zonder meerprijs erbij (korting), wij gaan dan ook de ijsspelen verzorgen (i.p.v. alleen Fun Curling). Zodra we 2 uur op het ijs staan, wordt dit meestal in combinatie met een wissel programma verzorgd.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak. Lees onderaan onze website ook meer over de bruikleen van onze materialen, verzekeringen en veiligheid.

 • Wilt u definitief reserveren? Lees dan hier hoe u kunt boeken en wat de betaal condities en betaal mogelijkheden zijn.
 • Boek eventueel een tweede activiteit extra, en pak combi korting! Zie informatie hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?