IJssculpturen

IJssculpturen is creatief, erg leuk, uniek en zowel binnen als buiten uit te voeren. Jullie krijgen per team van 3 personen een kristal heldere ijsblok met sculptuur materialen van ons. Na de uitleg gaan jullie per team eerst nadenken over het ontwerp. Wellicht wel iets uit de flora of fauna, of iets met sport, wetenschap of kunst. De begeleiding verneemt dit graag in een 3D teken ontwerp, want hoe creatiever en moeilijker het ontwerp, hoe groter de kans op de prijs! Het ijs sculpturen kan beginnen, de horeca zorgt wellicht tussen door voor een lekker drankje. We beginnen grof, daarna de fijne details en als laatste de verfraaiing. Is de sculptuur uiteindelijk geworden wat bedacht was? We zullen het zien in de presentaties en prijsuitreiking!

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

 • Boek deze activiteit voor een vaste prijs voor € 625 inclusief btw tot en met 15 personen
 • We gaan hiervoor 3 tot 5 teams formeren (afhankelijk van aantal deelnemers)
 • Indien jullie met meer personen zijn, betaal je ter plaatse €125 / team (ijsblok) extra. Check voor meer informatie over het aantal personen en prijzen deze link.
 • Boek eventueel een tweede activiteit extra, en pak combi korting! Zie informatie hier.
 • De duur van deze activiteit is circa 1,5 tot 2 uur. Check hier onze link voor meer informatie over de tijden en opties.
 • Wilt u definitief reserveren? Lees dan hier hoe u kunt boeken en wat de betaal condities en betaal mogelijkheden zijn.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden en lees onderaan onze website ook meer over de bruikleen van onze materialen, verzekeringen en veiligheid.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?