IJssculpturen

IJssculpturen is creatief, erg leuk, uniek en zowel binnen als buiten uit te voeren. Jullie krijgen per team van 3 personen een kristal heldere ijsblok met sculptuur materialen van ons. Na de uitleg gaan jullie per team eerst nadenken over het ontwerp. Wellicht wel iets uit de flora of fauna, of iets met sport, wetenschap of kunst. De begeleiding verneemt dit graag in een 3D teken ontwerp, want hoe creatiever en moeilijker het ontwerp, hoe groter de kans op de prijs! Het ijs sculpturen kan beginnen, de horeca zorgt wellicht tussen door voor een lekker drankje. We beginnen grof, daarna de fijne details en als laatste de verfraaiing. Is de sculptuur uiteindelijk geworden wat bedacht was? We zullen het zien in de presentaties en prijsuitreiking!

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

Uw prijzen regio Eindhoven o.b.v. 3 personen per ijsblok

 • IJs Sculpturen t/m 18 personen (6 groepjes) is te boeken voor €675
 • IJs Sculpturen per groepje van 3 personen extra €112,50 (bij de reservering bepalen we het aantal groepjes (teams) en staat dan vast).

Optioneel en vooraf te boeken: Met 2 personen aan een ijsblok berekenen we €10 per persoon extra.

Overige regio’s in heel Nederland en België: Tussen de €75 en €350 aan reis- en manuurkosten extra. Zie uw e-mail voor de exacte prijs.

 • Additionele meerprijzen exclusief btw op basis van beschikbaarheid
  1. Wij gaan er vanuit dat u een vergader/horeca ruimte reserveert of dat wij op uw bedrijf locatie komen. En dat wij daar (bij voorkeur) buiten of anders binnen de workshop kunnen verzorgen. Op verzoek gaan wij een (horeca)locatie voor u regelen tegen een meerprijs van €35 t.b.v. de organisatie- en reserveringskosten. Voor u dan 1 contactpersoon en 1 crediteur. Deze prijs is exclusief drankjes, eten, werktafels en eventuele zaalhuur.
  2. Bij voorkeur verstrekken we deze workshop lekker buiten. Bij droog weer natuurlijk prima te doen, bij regenachtig wellicht onder een overkapping of grote parasols. Op verzoek kunnen we ook een tent plaatsen tegen meerprijs en is afhankelijk van grootte groep. Of we gaan naar binnen toe.
  3. Als wij buiten (of binnen) de workshop verzorgen, gaan wij er vanuit dat de locatie ons voorziet van (werk)tafels. Dit kunnen allerlei soorten (sta)tafels zijn van minimaal 70×70 cm omvang. Op verzoek en tegen meerprijs regelen wij werktafels voor u (inclusief transport, lossen en laden). Prijs afhankelijk van aantallen en locatie.
  4. Deze workshop is ook geschikt om binnen te verzorgen en voorzien wij de ijsblokken meestal met lekbakken. Meerprijs per lekbak bedraagt €5 per stuk (per ijsblok) extra. Soms is een lekbak niet nodig, en mogen ijsstukken op de vloer komen (betonnen vloer bijvoorbeeld met afvoerputje in de buurt). Derden dweilen de vloer dan.
  5. De meeste ijsstukjes worden in de lekbak opgevangen, maar alsnog kan door het sculpturen ijsstukjes op de grond schieten. Als de vergader/horeca ruimte liever niet heeft dat de vloer nat wordt, kunnen wij deze extra voorzien van zeil. Voor het zeil en de op/afbouw handelingen rekenen wij extra kosten (minimaal €90), exacte prijs is afhankelijk van grootte groep.

 

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?