Fun Curling

Op zoek naar een vrijgezellenuitje wat nog niemand van jullie groep heeft gedaan? Dan ben je met Fun Curling waarschijnlijk op het juiste adres!

Curling is een precisiesport die lijkt op bowlen, petanque en bocce. Alleen wordt deze sport op ijs wordt gespeeld met zware ‘schuivers’ in plaats van ballen. Er wordt over het algemeen aangenomen dat de sport in het 16e-eeuwse Schotland is bedacht, alhoewel het schilderij Jagers in de sneeuw van Breugel uit 1565 Nederlandse boeren afbeeldt die het spel spelen. Curling zoals het tegenwoordig gespeeld wordt, is wel in Schotland ontwikkeld en werd een officiële Olympische wintersport in 1998.

Deze workshop heeft een ontspannen, ludiek en fun karakter waarbij onderlinge samenwerking centraal staat. Je hebt het vast weleens op tv gezien, die Olympische teamsport met de steen en de “bezems”. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk van jouw stenen dichter bij het centrum van het HUIS (baan met cirkels) te krijgen dan de tegenstander. Na de korte theorie, leren we je eerst de basistechniek van het curling en gaan hiermee oefenen. Daarna zal een leuke competitie tussen 2 teams gehouden gaan worden. We zullen een gezellig wisselprogramma op één of meer banen verzorgen, waarbij we in teams afwisselend wedstrijden spelen. Het is dus aan jullie team om de juiste tactiek te bepalen om de wedstrijd tot een goed einde te brengen! Welk team mag zich het “Top Curling Team” noemen?

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

De volgende prijzen gelden voor 1 uur op het ijs.

Prijzen te ijssportcentrum Eindhoven (9% btw)

Prijzen te ijsbaan Den Bosch, Nijmegen en Tilburg (9% btw)

Prijzen te ijsbaan Utrecht, Geleen en Breda exclusief (9% btw)

Overige prijzen zoals te ijsbaan Haarlem, Deventer, Dordrecht en anderen vanaf 20 personen op aanvraag. 

De prijs is onder voorbehoud van de mogelijkheid tot ijshuur. Naast 1 uur of 1,5 op het ijs, moet u er rekening mee houden dat de introductie en prijsuitreiking samen circa 20 a 30 minuten extra duren. De prijs is verder inclusief ijsbaanhuur en entreekosten tot het ijssport complex. Indien gewenst kunt u nog recreatief gaan schaatsen, mits de ijsbaan open is. Diverse soorten schaatsen zijn op de locatie te huur vanaf €5,00 per paar. Overige ijsbanen in NL en BE zoals Valkenswaard, Dordrecht, Twente, Lommel, Turnhout op aanvraag.

Wij adviseren maximaal 1,5 uur op het ijs te staan met grotere groepen vanaf 25 a 30 personen (onder de 25 mag natuurlijk ook voor de genoemde meerprijs van €350). Vanaf 65 personen en meer krijgt u ½ uur extra op het ijs zonder meerprijs erbij (korting), wij gaan dan ook de ijsspelen verzorgen (i.p.v. alleen Fun Curling). Zodra we 2 uur op het ijs staan, wordt dit meestal in combinatie met een wissel programma verzorgd.

Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak. Lees onderaan onze website ook meer over de bruikleen van onze materialen, verzekeringen en veiligheid.

 • Wilt u definitief reserveren? Lees dan hier hoe u kunt boeken en wat de betaal condities en betaal mogelijkheden zijn.
 • Boek eventueel een tweede activiteit extra, en pak combi korting! Zie informatie hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?