Expeditie Robinson

In onze Robinson strijd je met teams tegen elkaar. We hebben een aantal unieke locaties waar dit toffe teamspel verzorgd kan worden (zie onder). Na de kennismaking met onze begeleiding en de teamindeling barst de strijd los. Jullie zullen allereerst jullie teamvlag moeten gaan fabriceren en een unieke presentatie geven aan de andere team(s). Punten zijn dan al te verdienen… Haka?!

Hierna starten de proeven waarbij samenwerking, intelligentie, vertrouwen, snelheid en communicatie van essentieel belang zijn. Elke proef vraagt om een andere vaardigheid, zodat onze expeditie Robinson voor iedereen toegankelijk is! In het ene spel zullen de doeners aan de slag gaan, in het andere spel worden de denkers op de proef gesteld. Na diverse proeven zal de begeleiding de balans opmaken, en volgt de eilandraad en finale. Het wordt spannend, wie eindigen uiteindelijk in de ‘last man standing’ opdracht, wie wint namens zijn/haar team!

Locaties

 1. Lekker centraal; te Strijp-S Eindhoven bij ons op het grasveld. Ideaal als je met openbaar vervoer in plaats van met auto’s wilt komen. Strijp-S ligt op 10 minuten loop afstand van het centrum af, tevens is op Strijp-S een gezellige vershal en brouwerij beschikbaar, waar jullie na afloop kunnen borrelen en eten. Overwegen tevens waard; goedkoop overnachten bij Blue Color hotel op Strijp-S.
 2. Met de voetjes in het zand aan het water; te Aquabest of het Witven. Deze twee recreatieplassen liggen vlak naast Eindhoven (Best en Veldhoven). Voordeel is dat we een water opdracht dan toevoegen aan de Robinson en jullie kunnen op een warme dag hier dan nog blijven hangen (zonnen, maar ook borrelen en dineren). Op deze locaties worden extra entree kosten gevraagd.
 3. In de bossen; te Waalre bij Hut van Mie Pils. Deze unieke locatie midden in de bossen, geeft natuurlijk een extra Robinson tintje. Een unieke locatie met veel privé, ook uniek voor de mooie foto momenten. Hut van mie pils zorgt graag voor jullie natje en droogje.

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

 • Boek deze activiteit voor een vaste prijs voor € 500 inclusief btw tot en met 15 personen
 • We gaan hiervoor 2 teams formeren
 • Indien jullie met meer personen zijn, betaal je ter plaatse €250 / team extra. Check voor meer informatie over het aantal personen en prijzen deze link.
 • Meerprijs entreekosten te Aquabest of het Witven zijn €5 per persoon extra (check altijd hun website voor actuele tarieven). In het hoogseizoen, tijdens evenementen op hun terrein, of op plotselinge warme (zater)dagen is het niet altijd mogelijk om daar te boeken. Vraag naar de mogelijkheden!
 • Houd verder rekening met parkeerkosten bij het recreatieplas en/of te Strijp-S. Niet bij Hut van mie pils.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?