Escaperoom XL

Wat nou als jullie langer bezig willen zijn dan de 60 minuten die een escaperoom vaak duurt? Dan hebben wij voor jullie een passende oplossing ontwikkeld, namelijk volgend programma:

MISSIE 1: Jullie beginnen met het oplossen van een moeilijke puzzel bij ons op Strijp-S, bij uw hotel of in een gezellig restaurant. Is dit gelukt, dan krijgen jullie de volgende opdracht, puzzel of cryptisch raadsel. Elke opdracht die jullie succesvol voltooien, brengt jullie dichter bij de volgende locatie: de Escape Room.
MISSIE 2: Als jullie deze locatie gevonden hebben gaan jullie binnen 60 minuten proberen te ontsnappen uit een echte Escape Room. Wij zorgen ervoor dat er per team een Escape Room wordt geïntegreerd in dit spannende teamspel. Nadat jullie (hopelijk) uit de escape room zijn ontsnapt, krijgen jullie weer verdere instructies en opdrachten om de eindlocatie te vinden!
MISSIE 3: Vind de borrel/diner locatie: Elk team zal de laatste opdrachten, puzzels of cryptisch raadsels moeten oplossen om de bij de eindbestemming te komen. Welk team lukt het om de meeste punten te verdienen en op tijd aanwezig te zijn?

Deze Escape XL versie is enerzijds een spannende ontsnapping uit één van de escape rooms en anderzijds gaan jullie gezellig samen op pad en ontdekken jullie de omgeving van Eindhoven.

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?