Eindhoven de Gekste

Voor vrijgezellengroepen die Eindhoven Centrum beter willen leren kennen en graag ‘blijven hangen’ in deze gezellige stad, is deze activiteit een absolute aanrader. We hebben twee te gekke programma’s van vier uur lang samengesteld en deze worden beiden gehouden in hartje Eindhoven. We starten in de middag rond 13.30 uur met een gevarieerd programma. Circa 17.30 uur eindigen we, en kunnen jullie je verder begeven naar de vele bars die de stad rijk is, te vinden op het Stationsplein, Dommelstraat, de Markt of het kroegenwalhalla ‘het Stratumseind’. Verder weten wij ook leuke accommodaties waar je met groep kan verblijven. Kortom een weldadige middag en avond in het centrum van Eindhoven.

De twee programma’s zijn:

1. Programma CRAZY 88 inclusief bezoek aan het Philips PSV Stadion. Een gevarieerd programma met leuke en hilarische teamopdrachten in deze stadsspel topper. In twee of meer teams dienen jullie 88 opdrachten te vervullen. Daarnaast is er een bezoek aan het Philips (PSV) stadion. Uiteraard is er ook tijd over voor een terrasbezoek. We sluiten de activiteit rond 17.15 uur af met een leuke prijsuitreiking!

2. Programma Street Golf inclusief bezoek aan het Philips PSV Stadion. Je gaat in 2 of meer teams een super leuk parcours in de stad aflopen, je tracht met je team in zo min mogelijk slagen de bal bij je ‘hole’ te krijgen. Tijdens dit parcours krijgen jullie ook nog een bucketlist mee, voor diverse leuke foto momenten! De Street Golf tour wordt tevens gecombineerd met een Philips stadion bezoek en tour. Uiteraard is er ook tijd over voor een terrasbezoek. We sluiten de activiteit rond 17.15 uur af met een leuke prijsuitreiking!

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

Programma Crazy 88 + PSV museum bezoek

 • Boek deze activiteit voor een vaste prijs voor € 400 inclusief btw tot en met 12 personen
 • Wil je naast het museum bezoek ook een PSV stadion tour erbij, dan betaal je €120 meerprijs (kosten zijn is inclusief ticketservice vanuit ons).
 • We gaan hiervoor 2 teams formeren, we zorgen dat het programma van 13.30-17.30 uur perfect wordt afgestemd.
 • Indien jullie met meer personen zijn, betaal je met alleen het PSV museum bezoek ter plaatse €30 / persoon extra. Indien je ook de stadion tour hebt geboekt, betaal je €40 / persoon extra.

Programma Street Golf + bucketlist + PSV museum bezoek

 • Boek deze activiteit voor een vaste prijs voor € 550 inclusief btw tot en met 15 personen
 • Wil je naast het museum bezoek ook een PSV stadion tour erbij, dan betaal je €150 meerprijs (kosten zijn is inclusief ticketservice vanuit ons).
 • We gaan hiervoor 2 of 3 teams formeren, we zorgen dat het programma van 13.30-17.30 uur perfect wordt afgestemd.
 • Indien jullie met meer personen zijn, betaal je met alleen het PSV museum bezoek ter plaatse €35 / persoon extra. Indien je ook de stadion tour hebt geboekt, betaal je €45 / persoon extra.

Overig

 • LET OP; het aantal personen dienen wij uiterlijk 1 week vooraf te vernemen, hiervoor geldt dat no show betaald moet worden i.v.m. de ticket service die wij voor jullie verzorgen!
 • Het PSV museum en de stadion tour is alleen op zaterdagen te boeken (niet op zondag), en op basis van beschikbaarheid. Wij laten uiteraard weten of het kan.
 • Boek eventueel een avondactiviteit extra, zoals een pub quiz of Moord op Rudy de skileraar en pak combi korting! Zie informatie hier.
 • De duur van deze activiteit is circa 4 uur totaal. Check hier onze link voor meer informatie over de tijden en opties.
 • Wilt u definitief reserveren? Lees dan hier hoe u kunt boeken en wat de betaal condities en betaal mogelijkheden zijn.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden en lees onderaan onze website ook meer over de bruikleen van onze materialen, verzekeringen en veiligheid.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?