Bubble voetbal

Zin een een gezellige, sportieve maar competitieve dag? Dan is bubble voetbal iets voor u. Trek de bubble bal om je heen en u gaat de competitie aan met uw collega’s of vrienden. Bij ontvangst zal de instructeur alle regels uitleggen en dan kunnen jullie van start. Maar niet zonder een warming-up! Als iedereen warm is kan het toernooi echt beginnen. Met minimaal 4 tot maximaal 8 personen per team probeer je zo veel mogelijk doelpunten te scoren door de bal bij de tegenstander in de goal te schieten. Het leuke van bubble voetbal is dat je alle kanten op kunt duiken om de bal nog net tegen te houden, rollen dus! Als alle rondes zijn gespeeld vindt de prijsuitreiking plaats waar, op basis van de gewonnen wedstrijden, een team beloond wordt met de hoofdprijs.

Bubble voetbal wordt zowel indoor als outdoor verzorgd. Wij verzorgen deze in ijshallen, sporthallen, op grasvelden, parken en recreatie terreinen. Laat ons weten waar jullie voorkeur naar uit gaat!

Afhankelijk van het aantal deelnemers (en teams) zullen we een competitie programma samenstellen. De wedstrijden tussen 2 teams zijn relatief kort maar krachtig. Gegarandeerd gaat u zweten in deze ballen. De wedstrijd wordt begeleid door onze scheidsrechter.

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?