Big Golf Event

Houd je vrijgezel van golfen, voetballen of hockey of passen deze sporten wel bij jullie groep? Dan is onze Big Golf Event echt iets voor jullie! We hebben in Genneper Parken, vlak naast het centrum en om de hoek van het ijssportcentrum Eindhoven en Pieter van de Hoogenband zwemstadion, een leuke vrijgezellen competitie activiteit ontwikkeld. Na de teamindeling is het aan het team om ze goed mogelijk te presteren in de diverse onderdelen, deze zijn;

 1. Voetgolf: schop om beurten de bal en loop het parcours zo efficiënt mogelijk af. Uiteraard dien je met je team in zo min mogelijk schietbewegingen het parcours af te lopen. Onderweg moet je uiteraard rekening houden met diverse obstakels.
 2. Boerengolf: idem aan voetgolf, maar nu met de houten klomp en mini bal. Deelnemers met hockey ervaring zullen voordeel hebben.
 3. Parkgolf: Golf zoals bij een clubhuis, maar dan in de Genneper Parken. Met een soft golfballetje moet je trachten vanaf de geïmproviseerde driving range je bal zo dicht mogelijk bij de vlag te krijgen. Hier zijn extra bonus punten mee te verdienen.
 4. Midgetgolf: In Genneper parken ligt een gezellig paviljoen, met daarbij een midgetgolf parcours. Jullie dienen in een aantal pittige midgetgolf baantjes, zo min mogelijk slagen te behalen.

Afhankelijk van het aantal teams, gaan we een roulatie programma opstellen. Elk team wordt geacht op een bepaald tijdstip bij 1 van de 4 activiteiten te starten. Is het team te laat, helaas pindakaas, er zullen strafpunten doorgevoerd worden. Onderweg hoeven de teams overigens niet stil te staan, daar zorgt een ludieke bucketlist wel voor, waar extra bonuspunten voor te verdienen zijn. Onze Big golf Event is dus meer dan alleen wat slaan of schoppen. Het is een leuke en hilarische teamactiviteit en competitie. Het team met de minste slagen, en meeste bonus punten wint uiteraard een prijs.

Tijdens deze activiteit zullen er ook leuke foto momenten ontstaan, wat later tijdens de bruiloft nog getoond of als presentje verstrekt kan worden.

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

 • Boek deze activiteit voor een vaste prijs voor €450 inclusief btw tot en met 15 personen
 • We gaan hiervoor 2 a 3 teams formeren
 • Indien jullie met meer personen zijn, betaal je ter plaatse €150 / team extra. Check voor meer informatie over het aantal personen en prijzen deze link.
 • Prijs is inclusief midgetgolf entree.
 • Boek eventueel een tweede activiteit extra, en pak combi korting! Zie informatie hier.
 • De duur van deze activiteit is circa 2 tot 2,5 uur. Check hier onze link voor meer informatie over de tijden en opties.
 • Wilt u definitief reserveren? Lees dan hier hoe u kunt boeken en wat de betaal condities en betaal mogelijkheden zijn.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden en lees onderaan onze website ook meer over de bruikleen van onze materialen, verzekeringen en veiligheid.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?