BBQ Workshop

De lente staat om de hoek op ons te wachten en ook het zonnetje begint alweer langzaam door de wolken heen te schijnen. Het zal niet lang meer duren of het mooie BBQ weer heeft ons land weer gevonden. Op dat moment wil jij toch wel de ster in de tuin zijn? Boek nu snel onze BBQ workshop en ga samen met elkaar op ontdekkingstocht naar alle mogelijkheden van de BBQ. Braden, koken, stomen en vlees bakken. Alle facetten van het BBQ’en komen naar boven. Leer heerlijke gerechten maken, waardoor jij straks de heuse koning van het BBQ bent.

De kok leert je in circa 4 uur tijd fatsoenlijk koken op een houtskoolbarbecue. Daarbij doorlopen we de volgende fasen:
– informatie over de soorten barbecues, de brandstoffen, rookhout en bereidingswijzen
– gedurende het tweede en derde uur zelf een aantal heerlijke gerechten bereiden. Kleine snacks maar ook een bbq-sauzen en rubs om vlees mee te kruiden. Het is ongedwongen en iedereen doet mee en serveert de door hem of haar gemaakte hapjes zelf aan de mede deelnemers. Op die manier is er genoeg interactie en kunnen we tot wel 12 bereidingen doen in de tijd.
– er zal geen vast menu zijn, maar we maken diverse hapjes waaronder moink balls, garnalen met citroen melisse en bacon, zalm op cederhout, gegrilde prei, verschillende biefstukken. En we roken worst en kip en dergelijke.

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

 • Boek deze activiteit vanaf € 975 inclusief btw tot en met 15 personen
 • Indien jullie met meer personen zijn, betaal je ter plaatse vanaf €65 per persoon extra. Check voor meer informatie over het aantal personen en prijzen deze link.
 • Boek eventueel een tweede activiteit extra, en pak combi korting! Zie informatie hier.
 • De duur van deze activiteit is circa 4 uur. Check hier onze link voor meer informatie over de tijden en opties.
 • Deze workshop is tot 40 personen te boeken. We regelen voor deze workshop de barbecues, werktafels, kolen, tangen, messen en schalen en natuurlijk de ingrediënten en kok.
 • Deze workshop is echter exclusief drank, tafels, stoelen, zitjes, glaswerk en dergelijke.

Meerprijs: Je kunt overwegen deze workshop thuis te boeken, dan komen wij naar jullie toe. Indien jullie een externe locatie wensen, dan zorgen wij voor de drank, tafels, stoelen, zitjes en glaswerk. Afhankelijk van de datum en tijdstip informeren wij graag welke partner locatie open is, en wat de meerkosten zullen zijn.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?