Battle and Slip

Je kent het wel van TV, deelnemers trachten een parcours af te leggen over ballen en andere constructies. Wij kunnen op specifieke data een hindernis baan aanleggen, voor veel water zorg dragen, en laat Battle & Slip maar beginnen! Deze activiteit is een heuse wedstrijd competitie, in toernooi vorm. Dit houdt in dat we starten met 2 deelnemers die tegen elkaar strijden, de anderen kijken en zorgen dat zij nat worden, heel nat… De twee deelnemers leggen het parcours af, de winnaar stroomt door naar de winnaarsfinale en de verliezer naar de troostfinale. We zullen in de circa 1,5 uur meerdere rondes verzorgen en dat iedereen even veel aan de beurt komt. Onze begeleiding houdt de tijden en het toernooi schema bij. Wie wordt uiteindelijk winnaar van Battle & Slip! Na afloop is uiteraard een douche en drankje beschikbaar.

LET OP: Deze activiteit verzorgen wij alleen op zaterdagen (niet op zondag) van mei t/m september en alleen als het minimaal 20 graden is (en niet onweert). Immers bij minder dan 20 graden raken deelnemers onderkoeld en bij onweer is het te gevaarlijk. In geval van (kans op) regen, maar wel 20 graden plus, gaat Battle en Slip wel door. Verder geldt vol is vol, maar geldt ook dat we het parcours pas gaan opzetten zodra op een zaterdag minimaal 3 groepen voor deze activiteit hebben geboekt. Enerzijds heeft dit te maken met de hoge vaste kosten van locatiehuur en materiaalhuur, anderzijds met de organisatie van de gehele activiteit en personeel. Dit betekent dus het volgende voor jullie;

 • Jullie willen boeken, echter 72 uur voor aanvang van de activiteit zien wij dat de weersvoorspellingen voor die zaterdag slecht zijn (minder dan 20 graden of kans op onweer). In plaats van battle en slip verzorgen wij dan Expeditie Robinson of de Highland Games of een Crazy88. Jullie mogen dan kiezen welke, waarvan de laatste activiteit in geval van regen/onweer de meest veilige optie is, omdat tijdens deze activiteit genoeg mogelijkheden zijn om te schuilen. Woensdag nemen we hier dan contact voor op.
 • Jullie willen boeken, echter zijn jullie voor de betreffende datum de 1e of 2e groep. Wij hopen en trachten uiteraard een 3e groep erbij te krijgen. Echter 10 dagen voor aanvang van de activiteit zien wij dat dit niet lukt. Ervaring leert dat tussen dan en de dag van de activiteit geen boekingen meer op het laatste moment bij komen. Wij nemen derhalve dus op woensdag contact met je op. In plaats van battle en slip verzorgen wij dan Expeditie Robinson of de Highland Games of een Crazy88.
 • Wij willen duidelijk en eerlijk hierin zijn: In de praktijk zijn er in de maanden mei, juni en september een aantal zaterdagen vaak geschikt voor Battle en slip, tijdens de zomermaanden juli en augustus halen we meestal 3 groepen niet (omdat dit geen populaire vrijgezellendagen zijn). De toenemende onweer dagen van afgelopen jaren, gooien geregeld roet in het eten. Ben je dus bewust dat de kans aanwezig is dat uiteindelijk jullie moeten gaan kiezen uit Expeditie Robinson of de Highland Games of een Crazy88. Hiervoor geldt tevens: Je kan je geld niet terugvragen en er vindt ook geen compensatie plaats (omdat bijvoorbeeld Crazy88 goedkoper is). En het besluit wordt op de betreffende woensdag gemaakt, geen uitstel of afstel mogelijk.

Overweeg je deze activiteit te boeken?

Prijzen en overige informatie

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Vrijgezel *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?